В дорогу! В дорогу! В дорогу!

Катерина Жебровська
В дорогу! В дорогу! В дорогу!
Рушає світами Душа
В незвідані досі пригоди,
В небачені досі дива…

До Сонця! До Неба! До Моря!
В пустелі, у гори, в ліси,
Туди, де безмежні Простори,
Душа прокладає шляхи…

В глибини, у висі, у далі
Злітає у сяйві Душа
І кличе, щоб інші злітали
У подорож наскрізь Життя…

В дорогу! В дорогу! В дорогу!
У Радість, в Любов, у Красу
Мандрує Душа із сьогодні
У завтра Землею в цвіту…

13.02.2015