Кузьме... Кучерявому...

Виктория Галицкая 2
Стікає піт з  моєї скроні...
Крізь звичний запах благовоній
До Тебе серце пориває,
Низький уклін віддать благає…
… За всі слова, музичну сповідь,
Яку ніхто з нас не схоронить,
За те, що духом був незламний
Завжди усміхнений, таланний!
….Але  Життя  раптово обірвалось…
Я вірю,  Небо ще вагалось!..
…Як Янгол ти вже там Нагорі
І посланець Божественної Волі,
То дай нам сили стати Кращим,
Счасливим, Вільним, Непропащим!
Одвічна пам'ять, милий Брате…
Ти – наша втрата. Гірка втрата…