***

Тамара Романова
Вплітає осінь в волосся золоте,
Дощем посріблені мені стрічки.
Весна  прийде і калина зацвіте,
І серце оживає, як всі річки.

Струмочками кохання моє  дзвенить,
У кожному куточку душі й серця!
Бо серце вміє по- справжньому любить!
Душа літає, виростають крильця.