Кохання - Рай!

Тамара Романова
Ці відчуття, мов магія чарують. . .
Дурманом зводять з розуми обох!
І кров немов горить, пульсує,
І до безумства ми з тобой за крок.

Ти в очі дивишся, я в них тону. . .
І дотиків, цілунків водограй. . .
Ти в серці віднайшов оту струну,
Полон кохання,-  це справді рай!