Вiйна гiбридна i огидна

Кукин Квакин
Війна гібридна і огидна…
Земля палає у вогні…
Сміється тихо і єхидно,
Світ потопає у брехні.

Вона крокує безупинно
Кидає погляди скляні.
І дивиться на всіх невинно,
А руки повністю в крові…

Війна падлюка, їй не стидно,
Хлюпочеться собі в багні.
Кінця і краю їй не видно,
Все це неначе уві сні…

15.02.2015