м сто

Олеся Горбач
У сірому місті такі ж сірі люди у сірому одязі,
У сірих коробках приховують душі за сірими стінами.
І світ потопає в глибокім і сірім колодязі,
Ховаючи все, ну хоч трішки живе, під руїнами.

У сірому місті не варто шукати супротиву,
Все гине під сірими і мовчазливими мурами.
Напевно, ні в кого уже і не викличе подиву,
Коли все навкруг заросте кам'яними фігурами