Нэ пиду в наймы...

Анна Владиславовна Смолякова
А кто помнит, что кроме бендеровского языка есть ещё и шевченковский?


я нэ пиду в наймы.
я нэ хочу.
тило годувать свойэ за душу
и слова давно вжэ нэ дивочы
и нэ сыла буты тут. та мушу.
кожного, хто Небу кынув выклык,
кожного, хто землю кров\ю мастыть...
мушу нэ виддать чортам на вылы
мушу буты сильною. Бо Маты
наказала наглядать худобу
що людьмы нэ стануть, алэ можуть...

Господы. Як хочеться додому.
Над усим твоя дорога, Божэ.