СОН

Тамара Романова
Ось дивні спогади у мене,
Наснився сон сьогодні у ночі
Ми були разом. . . як тоді...
І серце ніжно калатає у душі.
А ті ключі. . . як дивний спогад,
Про ту любов, що поміж нас...
Ловлю я знову твій погляд,
Відкрив віконце в  небо ще раз.
Звернусь до Бога, помолюсь...
Тобі здоров'я попрошу у Бога,
Для себе попрошу лише одне:
Збережи мене, його живого,
Кохання наше - це полум'я святе.
Воно як диво-квітка розквітає,
Від поцілунків, дотиків долонь,
А серце моє,  лиш тебе кохає!
А в тілі пристрасті вогонь!