моя страна-Украина

Лукерия Кришталь
"Цінуй свою землю і вона тобі щастя родить"

Бачиш, країна наша "підросла".
Головне, тільки не мовчи.
Біда над нами нависла,
Не стій осторонь.Воюй.Кричи.


Закрий очі.Включи душу.
Віра наша об"єднає силу дужу.
Небо падає.Всьому світу скажи.
"Боже благаю!!!Батьківщину нам збережи!!!"