Щось трапилось... укр. яз

Леонид Яровой
Щось трапилось в світі, весЕлкові сяйва
На небо не сходять, згасає життя.
Та меркне здобута державная слава,
Навкруги наруга та сум, небуття.

Всі спроби відновин,-то марне заняття,
Спотворенний розум паплюжить кордон.
В пожежу війни підкладають багаття,
І з вибухом кожним хитається трон.

Навкруг розповзається темная хмара,
Гуркочуть гармати, руйнучи світ.
І знову з життям смерть кохається в парі,
Війна серце крає, прийшла на поріг.

Чи є бог на світі? Напевно сміється,
Бо влада панує супроти людства.
Багнючним потоком на люд горе л*ється,
Панує наруга та сум, небуття.

Прозоре майбутнє фарбують у чорне,
Велике мистецтво - орду знаряджать,
Навіщо вам скіпетр, держави, корони?
Звертайтесь до миру! Идрить вашу мать!

18.02.2015г.г.Днепродзержинск.
Невзирая на минские соглашения,в Украине продолжает лится кровь мирных жителей и воинов,воюющих за призрачные идеалы.