На Ти не розмовляйте Ви зi мною...

Агнесса Солнечная
    На “Ти» не говоріте Ви зі мною…
                Сл. Агнесса Арбатова & Анатолій Навроцький

На “Ти» не розмовляйте Ви зі мною…
В душі моїй Вас, знайте, більш нема…
І клятв святих не треба, не даруйте,
Для Вас в вікні – лиш темрява німа!

                Приспів:
На “Ти» не розмовляйте Ви зі мною…
Любов сама знайде заміну нам.
Любові іншій жар свій присвятіте,
А я належу іншим почуттям!
Любові іншій жар свій присвятіте,
Бо я належу іншим почуттям!

Та може я ще буду сумувати,
І може Ваш кохання жар не щез.
Та ми не зможем зорі зустрічати,
Не чуємо ми разом спів небес…

Коли ж Вам і згадається минуле,
Згадайте все, як Вам заборонить?
Та краще, щоб минуле Ви забули,
Бо я не зможу більше Вас любить!

                Приспів:
На “Ти» не розмовляйте Ви зі мною…
Любов сама знайде заміну нам.
Любові іншій жар свій присвятіте,
А я належу іншим почуттям!
Любові іншій жар свій присвятіте,
Бо я належу іншим почуттям!











 

       На “Ты» со мною Вы не говорите….
                Романс
                Сл. Т. Османов
                Муз. И. Крутой
    На "Ты" со мною Вы не говорите
    В душе моей Вас, знайте, больше нет…
    И клятв святых не надо, не дарите
    В моем окне для Вас не вспыхнет свет…

    На "Ты" со мною Вы не говорите,
    Любовь и так найдет замену нам.
    Любви себя другой Вы посвятите,
    А я себя другой, как есть, отдам.
    Любви себя другой Вы посвятите,
    А я себя другой, как есть, отдам!

    Быть может я когда-то пожалею
    А может быть жалеть придется Вам,
    Что никогда мы больше не сумеем
    Вернуть друг друга к нашим берегам

    А если вспомнится Вам что-нибудь былое,
    Что ж, вспоминайте, как Вам запретить?
    Я тоже помню небо голубое,
    Но не смогу Вас больше полюбить..!

    На "Ты" со мною Вы не говорите,
    Любовь и так найдет замену нам.
    Любви себя другой Вы посвятите,
    А я себя другой, как есть, отдам!
    Любви себя другой Вы посвятите,
    А я себя другой, как есть, отдам!