Думки про нас

Тамара Романова
На дворі ранок розквітає,
У тілі сна солодкі відчуття.
Кохання наше заплітає
Разом хвилини в долю, де ти і я.
До тебе лину  я думками,
Де подих був один на двох.
А ті поцілунки солодко -жадані,
Всі відчуття як сонячний струмок.
На дворі ранок розквітає,
Солодкі спогади гойдає час.
Тебе так  сильно я кохаю,
З тобою завжи я! Думки про нас.