Любити

Морфиновый Сон
Любити - це насамперед віддавати.
Любити - значить почуття свої, як річку,
З весняної щедрістю розплескати
На радість близькій людині.

Любити - це тільки очі відкрити
І відразу подумати ще із зорею:
Ну чим би порадувати, обдарувати
Того, кого любиш ти всією душею ?!

Любити - значить пристрасно вести бої
За вірність і словом, і кожним поглядом,
Щоб були серця до кінця свої
І в горі і в радості вічно поряд.