Хвилина мовчання

Хт Ксения Тим
Хвилина мовчання лунає у вічність
дзвоном сльози, що до серця торкнулась.
Шкода, що не чує її сіра більшість,
що лиш в одиницях відлуння почулось.

Хвилину мовчання продовжують кроки
чіткою ходою вперед до мети,
за тих, кому в долі не стачило років,
щоб переможно до неі дійти.

Вона не затихне не змовкне, доколи
звучатиме памя'ть сльозою в серцях
й годинника стрілкою йтиме по колу,
й повік не зупинить ні крок свій ні шлях.

(ХТ 25.01.2015)