Дотик

Венжега
                моїй мамі

Дотик
лапкою оксамитовою
котик
нічною прохолодою
пуп'янка троянди
безмежністю свободи вітра
в полі
спілоросою гронкою
виноградною лозою
променем світла
на сході сонця
мінливим метеликом
на скельці віконця
запахом терпким
чорнобривців
суховієм спраглим
таврійським
блиском зоряних діадем
дотик серця
до Всесвіту
ЕДЕМ