Масхарала марти

Айдимир Каймаразов
Рушбатличила

Рушбат хIегъси секIал саб
Начальнили сайсуси,
Эгер камси бедалли,
УркIи цIудар бируси.

Кьяшмачила

Бахълис гIяхIдилзули сар
Дямли дикьурти кьяшми,
Нушала чIяртIлихIели,
Нушаб дурхьути Бушли.