Армения моя на армянском

Вардан Григорян
На Армянском языке

-------------------------------------------------

Им hайастан, амен hайи анунн эс ду,
Амен hайи мишт кез канчох -
Мер оджахн у мер тунн эс ду!
Инчкан эл вор hеру линенк -
Ду мер hуйсн у мер сюнн эс ду!
Ду мер анверч, ду мер анмер,
hаверж hосох арюнн эс ду!