Етюд дощовий

Галина Серженко
Я дістаю з кишені зливу і проливаю над мостом.
Нависли хмари вечорливі, і я сутулюсь під зонтом.
Я райдугу з кишені вийму, вона з ріки черпне води,
І завтра дощ весняний змиє сніги зимові та льоди.