Важливо сказати

Карина Людоговская
Всміхнутись малечі, помріяти разом,
Занести у Книгу Червону образи,
Сміятися з мене, сміятися з тебе,
А іноді більше нічого не треба.
Удвох уминати солодощів тону,
Замислитись тут же про масу протону,
Стосовно дрібничок усіх сперечатись,
Старе забувати, новому навчатись.
Співати пісні, хоч і тексту не знати,
Під наспіви власні, йдучи, танцювати.
Ділитись думками (й бредові бувають),
Вигадувать те, чого інші не знають.
Про те, що змовчали – відкрито сказати,
Знайшовши помилку, її виправляти.
Не знать, що таке є омана і брехні,
Не знать, що таке «подивитися зверхньо».
Заплющити очі, злетіти у небо,
Купити квиток туди, де ти не був.
Пірнути у щастя, униз головою…
Важливо сказати: усе це з тобою.