Сценарiй життя

Карина Людоговская
Я вірші пишу сумні.
Дивно.
Так сьогодні на душі.
Зимно.

Лист паперу - довіра.
Зім'ято.
Твої думки - чужі.
Відтято.

Мої друзі - ліхтарі.
Темно.
Я собі, вони собі...
Певно.

І крізь сльози сміятись.
Завзято.
"Всім акторам спасибі.
Відзнято!"