21022015

Виктор Берллин
сьогодні в це місто приїдуть повітряні змії
вони літають навіть у штиль
не розгуби свої затишні мрії
лише тому що хтось не зумів

і буде одна задушлива темна кімната
щось схоже до звалища втрачених дій
у цій атмосфері терпкого свята
рахуй до транадцяти - і сій

слова дотики ритми музики
бар'єри розбиті відчинені шлюзи
відчувається гарячий сок
у кожного свої щирі ілюзії
у кожного свій ревнивий бог