в л с зовс м не стало лисиць

Виктор Берллин
шкереберть збирати щастя, хитаючи спогади
в лісі зовсім не стало лисиць
твоя посмішка нагріта холодом
спалює силоміць

кроки пружні альпіністські, горнуться
шепчуть, намотують кола тут
місто стелиться скатертиною
пресованих вулиць, обрізаних пут

і все зупиняється
всі зупиняються
час уповільнює крок
коли ти щуришся сонцю
сплітая вінок

чути постріли, чути виродків, пісню гармат
тихо засинає друг, міцно спить брат
у небі ясному непомірно холодно
і боязко так

і все зупиняється
всі зупиняються
час уповільнює крок
коли ти вдивляєшся в музику темряви
і йдеш у танок