Побажання

Мария Полякова 3
*     *     *     *     *     *     *

Хай ранок твiй завжди ясним буває,
А день починається з сонцем!
Із пісні птахів в зеленому гаї,
Із квітів троянд у віконці!

В блакитному небі хай бджоли гудуть,
Метелики грають в повітрі!
Хай тато з матусею довго живуть!
В коханнi й миру непохитнім!

Щоб річка текла срібним джерелом,
Живлячі усе прохолодой.
І соняшник в полі жовтiв за селом!..
З грозою щоб дощ,ненагодом!..

Хай бiльше нiколи не буде вiйни!
Та щоб всi брати були вдома!
За щирiм столом розмовляли вони,
Без скарг,нiceнiтниць,розлому!..

________________________________
--------------------------------

Хай люди співають веселі пісні,
Будують в країні дома!
У землю кидають зерно навесні-
Другої дороги нема!

------------------------------



                2015г.февраль.

(проба на укр.языке;фото из инета)