Дождь

Рина Ра
Краплями-краплями, б’є що є сили.
Дощ по моїй стіні...
Згадує-згадує те, як любили...
Міцно. А може й ні?
Хмарами-хмарами десь над тобою,
Швидко минає час...
Змиє всі спогади врешті водою,
Наче й не було нас.