***

Ярина Гончарова
Розкажіть, що на душі.
Що тривожить, душить.
Не спиню, тож не спішіть,
будьте щирі, друже!
Розкажіть, що у очах
гірко світить болем.
А в глибоких темних снах
Простяглося полем.
Розкажіть, що в голові
в'яже думки стиха.
Здавлює й старі, й нові.
Час для нього - втіха.
Розкажіть, про те, що в вас.
Буду слухать духом.
Розкажіть, хай плине час -
Я залишусь другом.