Шепоче Мiсяць казку

Тамара Романова
Шепоче Місяць казку Небу
Про ту любов, що поміж нас.
Здійснити нам бажання треба,
Для щастя має бути час.
Прошу тебе, візьми в обійми,
Цілуй у губи макові мене. . .
А руки твої ніжні, сильні,
Врятують серце зранене моє.
Не відпускай від свого серця,
Живи в думках моїх весь час.
Душа моя не сіре скельце!
Кохання вогник в ній не згас!
Я так хвилююся за тебе,
І я з тобою поряд повсякчас.