В тром

Джазовая Струна
Не тремти, вітер тільки обвіє.
Не забере тебе, не відітне.
Чим ти милий, от-так  вільно сієш.
Сльози мороку, щастя, пітьми.

В твоїх очах примхливі сузір'я,
Обпалили найкращі світи, 
Навіть вірячи в ці повір'я,
не занесуть думками вітри.

Не топчи рідну землю, мій милий.
Не ступи по кривавим розправам братів.
Обминай ті шаленості вила,
Бо ще тут нам родити син