Дiалог 23. 02. 2015

Ярослава Луговая
Він:
В моїх очах ти - лебедиця,
Граційна, витончена птиця,
Витаєш високо над морем,
Шукаючи своєї долі.

Вона:
В моїх очах ти - лебідь білий
Стрункий, привабливий і смілий
Пливеш по озеру кохання,
Читаючи мої видання.

Він:
В моїй уяві ти - жар-птиця
Сяйлива, ніжна, білолиця
Несеш на крилах ніжність, ласку,
Життя міняючи на казку.

Вона:
В моїй уяві ти - павич
Вальяжний, гордий, як колись,
Закоханий у своє пір`я,
Мене приводиш в ейфорію.

Він:
В моїх думках ти - чарівниця,
Душа - заповнена скарбниця
Любов`ю, затишком, добром,
Словом ніжним і теплом.

Вона:
В моїх думках, як той чаклун,
Володар снів, зірок і лун,
Маніпулюєш магнетизмом,
Харизмою й любові хистом.

Він:
А на яву ти, як левиця,
Оазисів живих цариця,
Чатуєш жертву, довго ждеш...
Мить! Здобич у зубах несеш.

Вона:
А на яву ти - тигр смугастий
Зумів кус серця мого вкрасти,
Із боку-в-бік перекидаєш,
Що з ним робити сам не знаєш.

Посвящается Актёру в образе.

Автор картины - Сергей Владимирович Игнатов "Диалог с тенью" .