Заз хайи югъ мубарака диде чан

Зарина Мустафаева
Хайи югъ зи мукьвал ала диде чан
зун атана  сурал ала диде чан
Къарагъа вун ацукьа т\ун суфрадихъ
Мубарака хайи югъ ви баладиз!

Т\уб-т\уб накъвар авахьзава вилерлай
Гьисаб кьурт\а дерин жеда гьуьлерлай
Кам ягъна зун фидайди туш гелерлай
Къарагъ диде мубарак заз хайи югъ!

Къад яшар зи тамам хьанва къенин къуз
Зун лагьайт\а амазма хьи куз хъкъуз
Амукьна мад хьана сефилни  ажуз
Къарагъ диде лагь са гаф ви баладиз!

Зун ви бала икьван хьайила ялгъуз
Къекъвезва зун кьил авуна лап агъуз
Ширин диде ваз минет я къарагъа
Са келима на баладиз гьарагъа!

Шад межлисар мелер хьуй куь к\валера
Сивелни хъвер звер хьурай куь к\вачера
Герек хьайла заз гьамиша эвера
Бахтар даим аваз хьурай рик\ера
ДИДЕЯРНИ АЛАЗ ХЬУЙ ЧИ КЬИЛЕРАЛ!!!!