Солто эли бугун

Оф Аржанг
«Туягы тушкён тулпардай,
канаты сынган шумкардай.
Булагы жок конуштай,
кылы узулгон комуздай.
Калагы жок кемедей,
кулагы дулёй немедей».
Кылымды басып из салды,
барды жокту кенебей.

ОРМОН ШАРШЕНОВ