Присвячуеться Прекраснiй Украiнкою

Станислав Диксен
Про як прекрасні очі чарівною діви
Де зливаються два океани де ночує небо
Я так хочу пірнути туди і не  підніматися зовсім
Я так хочу бути з тобою …..і може навіть і більше

Я так люблю твою українську мову і так мені близька вона
Я знаю - жебрак духовно та людина хто її не чув, не відає
Я весь просочений твоєї енергетикою пристрасті т чую що навіть
Можу вибухнути від своїх почуттів - настільки вони сильні

Скажи мені чи є така сила що може нас розлучити?
Адже <Бог - це любов> значить благословенні ми
  За народ України я готовий віддати своє життя
Але ніколи не буду кликати ворогами братів своїх

І ми будемо разом, оскільки так було завжди
  Побачимо ми як наші діти малюватимуть
Жовте сонце на небі бирюзово синьому
І золоту степ з вільним птахом в польоті адже цього хотіли ми