Суницi смак

Тамара Романова
Суниці смак духмяний на устах...
Жадаєш насолоди  ти відчути...
І в тих жагуче вологих пелюстках,
В цілунках,  і в коханні потонути .
 
І впаде сонце десь за обрій знов,
І ранок  поцілує сонне сине небо...
Ми разом плекаємо нашу любов,
Бо в ній для серця і душі потреба.