ЯхI бара

Салим Герейбеков
Балас хIинил гьамадле,
Гьинела дунъя беркIес,
Бугьалера гIядабле,
Балас хIабиркуй эбкIес.

Аллагьли гиле уъар,
БеркIес нушам дуния.
Гьарилис гиле хIавъар,
Амру цаван цуния.

БебкIа тIалаб мамири,
Угьалера гъинади.
Варгесбес хIу Аллагьли,
Камил ируй синади.

Ша бигъур хIа хъайзера,
ЯхI барале ца-камил,
Баргес пайда гъайзера,
Эшти нуни делкIунил.