Шалена любов

Тамара Романова
Країна марень,сподівань…
Я вкотре в неї поринаю…
Боюсь відчути біль вагань…
Тебе до себе пригортаю…
Ти відчуваєш смак життя?
В грудях сильніше б'ється серце,
Коли разом два тіла, їх злиття…
Мов чистої води джерельце…
Наповнює бажаннями нутро…
Кохання в пристрасті п’яніє.
По тілу дотик губ тавром,
Повітря від кохання гарячіє.