Набравши повн1 леген1 пов1тря

Николай Прохоренко
Набравши повні легені повітря -
Затримай дИхання, помовчи хвилинку,
Не спіши забруднювати планету
Вуглекислим газом сумних сюжетів,
Через відразу зроби перший крок,
Назустріч своїй першій образі,
Подумай, що з тобою б було у разі,
Коли б ти не був двоногим створінням,
Будь скептиком та кидай насіння
Критики у розорану мріями землю.
Промовчи, докажи, що тобі не промили мізки,
Закричи, на будь-кого, навіть на своїх близьких,
Не жалій, що чогось і колись не сталося,
Це ілюзії фактами прикидалися...