Це не вовки пожирають ягнят UA

Артемий Славянский
Ми не можемо спати спокійно,
Бо калюжами кров відо зла,
Настіж двері сьогодні відкрито -
Повилазили гадюки з лайна.

Дуже дико дивитись на лютість,
Це не вовки пожирають ягнят,
Це вже люди забули про людність
Та безсоромно друг друга їдять.

Що, не віриться вам у огидність?
Чи не бачите черствість сердець?
Так ви спали, коли вам на виріст
Приміряли життя від ЄС.

26.02.15