Zero

Саша Джигра
Zero, zero - all time zero!
And vine just drink "i no" "давно"!
Hell - "карта в руки не идет",
And wife go home "уже зовет".

Last bet! My pot!  "Стираю пот".
Good luck! To end - "беру" Jack pot!