Are we just unable to better it all?

Дмитрий Бек-Лемешев
Are we just unable to better it all?
Is life in our hands or we just let it roll?
How can we put up with disgrace all around?
Can we do real something that will truly count?

God's particles, do they in fact dwell in us?
How can they explain our vain mess and fuss?
Do we deserve punishment, praise, love, or peace?
Can we be an equal to 'Men who plant trees'?


4.0


P.S. Рекомендую к просмотру оскароносный мульт для взрослых Фредерика Бака "Человек, который сажал деревья" (1987) 8.5/10

Поучительный и мотивирующий мульт достойный просмотра каждые новогодние праздники!