Mai mult decit prieteni

Игорь Окинчук
Rid eu si glumesc,
Dar fara tine nu pot sa traiesc
Icerc sa ma-amagesc
Dar stiu ca inima iti spune te iubesc

Viata este grea
Dar grea o facem noi fara sa vrem
Soarta este rea
Atunci cind noi nu incercam s-o indreptam

Timpul a trecut
Dar noi legati de el totusi ne vrem
Cum noi am putut
VIATA sa NE traiasca dar noi tot sa speram

Nu noi o traim
Ne ducem val virtej dupa suvita de noroi
Asta noi o stim
Dar lumea iar o-impartem- noi si voi

Crede-ma ce spun
Eu viata o privesc pe lateral
De parca stau pitit
Intr-un partid, de stinga, liberal

Tot ce am avut
N-am pretuit deloc si am pierdut
Eu nu as dori
Sa fie si la tine-atit de slut

Fa dara ce vrei
Dar eu am obosit sa te-indrumez
Eu ma las batut
Si mai departe n-o sa te urmez...