В час коли нами грала доля...

Тина Телегина
В час коли нами грала доля...
І яскраво горіли зорі...
Боже, та де ж ти був?

В час коли я його зустріла...
І у сОбі відчула силу...
НАщо, Боже, наслав ти сум?

Важкість пам’яті у долонях...
І пекуче горіння в скронях...
ЗА що, Боже, ти дарував?

Як яскраво я ним горіла...
Та кохання моє сміливе...
НАщо, Боже, ти одібрав?

Як усі хто хворіє серцем
Біль пекучий, неначе перцю
Хтось підсипав... усе терплю...

Дай же, Боже, мені пораду
Як позбутись тієї вади...
Що я досі іще люблю...