***

Татьяна Свирская
Вось,гэты момант-ты ды я
вачэй абодвух сутыкненне,
у марах мы-адзiнае жыццё,
а зараз-рознае,
не здавальненне!
чаго ужо так?
мо я усяму вiною?
каханне,куды ты дзелася адсюль?
не зразумею,
ты,нiбыта- вораг,
а я-забiтая табой,
але жыву...
сустрэча у некалькi хвiлiн,
а колькi успамiн i разважання..
каханее,куды ж ты дзелася адсюль?
хвалюе толькi гэткае пытанне