***

Татьяна Свирская
жыццё,як чароуная казка,
руцiне дае адпачынак,
ад часу мяняем мы маску,
i у мары дзверы адчынiм,
новыя,дзiуныя зоркi,
хтосьцi там сможа убачыць,
новыя света старонкi,
хтосьцi можа пакажыць,
выбару промень яскравы ляжа на вашыя плечы,
што для каго цiкавей,адкажа дробны праменьчык,
выбралi мары,жывiце няйначай,
маску у спакоi пакiньце,
лепей iх,усiм не бачыць,
i жыць,як раней,па звычцы....