ГIяхIмадхан Абу-Бакарлис

Амина Ахмедова
Даргала рурсбачила
Лебтази багьахъурси.
"Чехьери" хIяжланкIила
Хабар тIинтIбиахъубси.
 
ГIяхIмадхан Абу-Бакар
Дагъистайзив урибси.
У хIела даим кавлан
Даргантала уркIбазиб.