***

Тоничка Коротнян
Коли  кричиш від нестерпного болю,
Коли не байдуже на все, що відбувається,
Я кожен вечір Бога молю:
"Нехай у світі все владнається!"

Невже немає у людей цих серця?
Невже їм від цього не огидно?
Прекратіть вриватись до кожного українця,
Дивлячись на нас єхидно.