З. Ризвановаз

Вагиф Муьшкуьрви
        З.Ризвановаз
       ************
Чун таканбур пара хьанва,стхаяр,
Чи халкь вара-зара хьанва,стхаяр!
"Сад  Дагъустан"эвер хьанва кеф пата,
"Азербайжан"кьилдин хьанва леф пата.
Бес вут1 хьана зи рик1 Ватан-Лезгистан?
Гьинихъ фена зи цуьк Ватан-Лезгистан ?
Ик1 хъижезмач чавай эхиз,Ч1ехиди,
К1елин чна ви пак веси,Ч1ехиди!
...Ик1 ахварай вун аквазва дат1ана...
Ви Гаф гьахъди чна гила кьат1ана...