Коли б хто знав...

Елена Семенюк -Нестеренко
Коли б хто знав, що коїться в душі,
Коли б хто знав, як боляче та гірко.
Та вже життя доходить до межі
Згасають мрії, як на небі зірка.
То може я вже вийшла на той шлях
Де вороття не буде в світ незрячий,
Де відпочину я в своїх думках,
Біди і горя більше не побачу.
А буде радість, сяйво навкруги,
Та висохнуть невиплакані сльози,
Відкриються незнані береги,
Бентежитимуть тільки літні грози.


       02.03.2015р.