Жiноча врода

Вячеслав Романовський
Принадна втіха
 І насолода –
Її величність
Жіноча врода.

І непідступна –
Красою грізна, –
І добра серцем,
 Душею ніжна,

І таємнича,
Дзвінка й грайлива.
І кожна в сяєві –
Особлива!

І кожна в сяєві –
Неповторна
І непокваплива,
І моторна...

Принадна втіха
І насолода –
Її величність
Жіноча врода.
3.03.2015