Екзамен

Анастасия Онищук
Жаль, що дружба тільки до першої сесії...
А далі - шкереберть все, не так.
Хтось не приховує прояв агресії:
Хто, кому заплатив, і як.

Вийде хтось, скаже: "Не склав екзамен",
А за спинами тішаться, бо ж БЮДЖЕТ.
І залишиться все несказаним,
Бо такий в нас менталітет.

І готові перегризти "глотку",
Ті, хто вчора друзями звавсь.
Бо всі хочуть оцінку "солодку",
Ті, хто старавсь, і хто не старавсь.

Таким і є справжнє студенство,
Так і живемо, народ.
Життя студента - незрозуміле шаленство,
Повне радощів і турбот.