Повертайся

Зоряна Холод
Написати тисячі колючих слів в твою сторону.
Про те, як стала сильною, розлюбила й тому подібне...
Гуляти до ранку, напиватись, ходити лише в чорному,
Оголосити траур за щастям, що справді двом потрібне.

Бути схожою на зорі, ночувати на твоїх ключицях,
Стати нестерпною скандалісткою, надто ревнивою.
Мовчати чому ж справді вкотре вночі не спиться...
Забути кожнісіньку мить, те як була ще наївною.

Стати подихом вітру, непомітно тебе торкатись,
Бути немов океан, прямо в центрі калюжі...
Вийти заміж, іншому навічно сміливо віддатись.
Не дивитись тобі в очі, як завжди зелені, байдужі.

Бути сильною, незалежною, висушити всі сльози,
Пити багато кави, збудувати навколо себе огорожу,
Не вірити астрологам, в їхні безглузді прогнози...
Повертайся. Я все-одно без тебе ніяк не зможу...