Интернет

Салим Герейбеков
МухIли миръи бариле,
Бука шикIалат-кемпет,
Ахир заман бакIиле,
Дурабикиб интернет.

БукIалера: денег нет...
Бузахъес гIямал биру,
Бузахъес жан интернет,
Ца безлимитка биру.

Варгил-хугил хIаиле,
Цаби интернетизе,
Инстаграм-вацап иле,
Бари игъу ихтилзе.

ХIябра миръи дугьуле,
Лери "вконтакте", "фейсбук",
Неш гIялаврукIар рахле...
-Бати интернет, дундук.

Батес заман агора,
Цаб однолассникизе,
ТIарбукIар це лебара,
УрхIла страницализе.

Чум класс дихьиле иле,
ТIарбукIар оценкилзе,
Чумли белкIува иле,
Цаб сообщениялзе.

Интернет дурабикиб,
БекIла мехIа гьарсдариб.
Бугьалера заралли,
АхIле бари абаиб.